Over E2b

E2b advies is een zelfstandig adviesbureau wat faciliterend is aan opdrachtgevers binnen een breed segment van de gebouwontwikkelingen. Zo adviseren wij particuliere opdrachtgevers, woningbouwcoöperaties en projectontwikkelaars, maar ook bouwkunde aannemers en ontwerpende installateurs. Op deze wijze faciliteren wij onze ruim 25 jarige ervaring in alle facetten van de bouwkolom aan bouwend Nederland.

Vanuit onze ervaring, maar vooral vanuit onze passie voor de bouw, willen wij een proactieve rol spelen in de ontwikkeling en realisatie van een project. Naast de algehele coördinatie van het proces, zullen wij een actieve bijdrage leveren om het ontwerp en de techniek op effectieve wijze met elkaar te verbinden. We bedenken graag onderscheidende concepten en creatieve oplossingen om een project kwalitatief en budgettair haalbaar te maken. Het project integraal beoordelen – zowel op kosten als op gebruik, onderhoud en marktwaarde is de meerwaarde die wij u kunnen bieden.

E2b advies staat garant voor de samenwerking binnen het projectteam, flexibiliteit, maar ook voor het nakomen van afspraken.